Beoordelingen

7,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,8
Comfort
6,3
Locatie accommodatie
8,1
Faciliteiten
6,5
Personeel
7,5
Waar voor uw geld
6,6

Beoordelingen

    Frank
    be

    Beoordelingsscore

    5,8
    18 september 2017

    Vraag en aanbod kwestie.. er is niet heel veel keus voor ons.

    Er komen (veel) meer mensen ontbijten dan dat er ruimte is. Buiten op je beurt wachten, en na 10u geen ontbijt meer, terwijl je er wel voor betaald hebt. We zijn toen maar naar een restaurantje in de buurt geweest. Het electiciteits snoer van een schemerlampje maakte vals kontakt, beneden gemeld met de lamp, maar de volgende dag moest ik zelf vragen of het al gerepareerd was. Ik was mijn USB stick in de tv vergeten, erom gevraagd om op te sturen, maar tot op heden geen enkel bericht ontvangen. Ook niet dat het er niet meer was of zo.
    Kamers waren OK, locatie is midden in het centrum, en dicht bij het strand.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    13 juli 2017

    Prima voor

    afmeting kamer
    rust van de omgeving. Maar snel in de buurt van restaurants, zee, vertier etc.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    4 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marina
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    26 augustus 2016

    Een verrassing op een toplocatie in Roses

    Ontbijt is sober maar prima.
    Je verwacht iets anders dan wat je krijgt, in positieve zin. Kamers hebben een andere ingang dan de bar/ontbijt ruimte. Eigen ingang naar kamers. Schoon en ruim. Het is een hotel om te overnachten, niet om op je kamer te blijven zitten, daarvoor zijn geen faciliteiten. Midden in het centrum van Roses, alles op loop afstand, de boulevard, het strand, winkeltjes, restaurants.
    Alexandra
    gb

    Beoordelingsscore

    5,8
    31 augustus 2017
    Unable to communicate, only Spanish speakers, the lady told us the breakfast is between 8-10am, we said we have to leave at 7.30; lady said it's ok,we can have breakfast earlier but, because our breakfast took longer due to small children, at 8 am the lady just throw us out of the restaurant saying that she has to go somewhere and she has to lock. Shocking!
    Clean room, view from terace
    Linda
    us

    Beoordelingsscore

    9,2
    18 augustus 2017
    The only thing that the hotel needs to improve on...is one can only get WIFI in the ground floor breakfast room/lobby area. You can't get it in your room, which is inconvenient and with some additional routers/modems should be a fairly easy fix. Also, you need to find your own street parking, which wasn't a problem, but just wanted to let others know this. You can't park on the street where the hotel is located on.
    Everything was great! It was our most expensive room in Spain, but our only air conditioned one, so I guess if you want air conditioning you have to pay for it :).
    Piotr
    pl

    Beoordelingsscore

    8,8
    6 oktober 2016

    Good price for good place in the center!

    Everything went smoothly. Very nice stuff, perfect localization.
    siri
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    17 augustus 2016

    Good value for money

    At reception only language is Spanish. Little fridge in room would have been great.
    The location is great. It is a clean hotel and great that they have 3-bed bedrooms. Good value for money!
    Roger
    gb

    Beoordelingsscore

    2,5
    9 augustus 2016
    Absolutely nothing
    es

    Beoordelingsscore

    8,8
    29 juli 2016
    Wallis are thins
    Clean bathroom extra pillows
    Vaiko
    ee

    Beoordelingsscore

    8,8
    18 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.